rss
twitter
    România, ţara tuturor posibilităţilor!

duminică, 23 mai 2010

Problema a fost rezolvată, ieri pacientul a decedat

Cam asa se gandeste la noi in Romania. Si nu medicii sunt de vina. Poate ca ati auzit de cazul celor 2 tinere operate in spitalul CF 2 care s-au pricopsit cu septicemie. Acum am aflat ca, una dintre cele 2 femei nu va mai putea avea copii vreodata.

Vi se pare normal ca intr-o tara europeana, in care domnul Boc si armata sa de naufragiati se lauda ca statul e in continua reforma si modernizare, sa se intample asa ceva? Pai in strainatate era demis Ministrul Sanatatii daca se intampla asa ceva.

Ne jucam cu viata unor oameni pentru "a face economii", dupa cum spunea inegalablul Boc. Si-au gasit de unde sa faca economii: in sanatate. Sa inteleg ca vor sa faca economie si de populatie? Mai bine ne-ar spune dinainte asta intr-o declatarie de presa si ne gasim noi metode mai putin dure.

Spitale fara materiale necesare interventiilor chirurgicale, in care se folosesc de 2-3 ori instrumentele de unica folosinta etc. si guvernantii isi permit excursii, promovarea turismului si cheltuieli de cazare la cele mai luxoase hoteluri. Rusine!

Sursa imagine: www.adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu