rss
twitter
    România, ţara tuturor posibilităţilor!

sâmbătă, 29 mai 2010

Cum să ne jucăm de-a greva!

O lectie de viitor pentru romani. Spun de viitor pentru ca, din ce se prevede, vremuri bune nu ne asteapta. Daca pana ieri dimineata erau hotarati cu totii (profesori, asistenti medicali, angajati Metrorex, RATB, CFR, pensionari etc.) sa participe luni, 31 mai, la cea mai mare greva de dupa '89 in Romania, astazi se poate afla ca deja s-au restrans randurile. Si guvernantii sunt de vina? Nu! Ei nu fac decat sa-si incerce norocul. Daca le merge, nu au decat sa bea, sa-si mareasca salariile si sa petreaca pentru reusita!

Deja au fost emise amenintari de la Ministerul Educatiei catre directorii de scoli si licee ca daca fac greva vor ramane fara scaun. Romanii, speriati deja de fundul sacului, l-au crezut. 77% dintre profesorii romani nu mai participa la greva de luni. Da, ati auzit bine. Si vrem o Romanie dreapta. Nu va fi, fratii mei, atat timp cat pe noi ne sperie o amenintare fara fond a unui incompetent.

Mereu vor exista intimidari, insa, daca punem botul la toate, e clar viitorul nostru. Ca sa nu mai vorbim de CFR, RATP si altele care la inceput se laudau ca sunt solidari cu cei ce fac greva si... dintr-o data s-a pierdut solidaritatea.

Nu va suparati, dragilor; ne meritam soarta! Bravo lor, guvernantilor, ca au reusit inca o data sa-si duca planul la capat! Voi, romanilor, veti trai la fel de bine ca si pana acum daca veti continua sa ganditi in acest mod! Rusine! Nu mai avem dreptul sa ne plangem atat timp cat nu suntem in stare o greva sa facem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu