rss
twitter
    România, ţara tuturor posibilităţilor!

joi, 1 iulie 2010

Modelul rapper-ului ideal

Poate ati dorti vreodata sa vedeti cum arata un raper ideal. Acum aveti ocazia! Tineti cont de faptul ca marturiseste ca este sexy, bogat si fatal! Ramane de vazut daca si cei ce-l urmaresc au aceeasi parere, cel putin in privinta primului si ultimului "compliment". :))

miercuri, 30 iunie 2010

Asta-mi place mie: Bentu De Soli - Pearls Of Summer

Salvaţi-vă buzunarul! +5% cel puţin pentru produsele alimentare

Da, cateva ore ne despart de 1 iulie 2010, zi in care s-au anuntat deja cateva vesti deosebit de proaste: 5% mai mult la TVA, scaderea salariilor cu 25% si scumpirea medicamentelor cu 750%. Ideea e ca romanu' tot roman este. Unii au inceput sa-si modifice preturile chiar de astazi, spre surprinderea mea.

Asta este, trebuie sa ne consolam reciproc. Bine nu este si nici nu va fi, cel putin in urmatorii 10-20 de ani. Daca doriti sa vedeti cam cum au gandit americanii iesirea din criza economica, puteti citi acest articol in care sunt prezentate ideile unui laureat al premiului Nobel. Asa da, dar nu cum a procedat guvernul Romaniei! Acum americanii stau su rad cu gura pana la urechi de criza in care se tot afunda Uniunea Europeana. 

Nu cerem averi, fratilor, vrem doar sa traim decent intr-o tara libera!

duminică, 27 iunie 2010

Contradicţiile comunismului

Contradicţiile comunismului:
Cu toate că în comunism se munceşte ineficient, totuşi treaba merge foarte bine.
Cu toate că treaba merge foarte bine, totuşi în magazine nu găseşti nimic.
Cu toate că în magazine nu găseşti nimic, totuşi omul are acasă tot ce vrea.
Cu toate că omul are acasă tot ce vrea, totuşi el este nemulţumit.
Cu toate că omul este nemulţumit, totuşi el aplaudă.

Banc via Bancuri.net
Cam asa e si cu democratia Romaniei din zilele noastre. :))

Niciodată să nu apropii o pisică de un iepure!

:)) Da, am ramas si eu uimit cand am vazut faza. Si pe buna dreptate, daca pisica nu stia sa-si lase partenerul in pace, i-a aratat el ce se poate intampla! Sfatul meu: evitati contactul direct dintre o pisica si un iepure! :)))


ConQUIZtador, o nouă înfăţişare!

Nu stiu cati dintre voi joaca ConQUIZtador, dar cred ca oricine a auzit macar de acest joc. ConQUIZtador este prin descriere un joc de cultura si strategie prin excelenta. Se pot intalni intrebari din toate domeniile, se pot alcatui separeuri intre jucatori si se pot cuceri teritorii.

Recent, s-a trecut la o noua versiune. Aceasta este deja prezenta si pe site-urile straine si are la baza noi optiuni pentru utilizatori, printre care:
  • posibilitatea de a alege un tipar pentru harta din timpul jocului (se poate "orna" harta cu diferite modele) - optiune ce costa 5000 de galbeni / saptamana;
  • posibilitatea de a scrie colorat pe chat-ul principal (o culoare costa 5000 de galbeni si este valabila o saptamana);
  • un nou format de joc: Camera de duel. Aici se pot duela 2 jucatori, fara a fi neaparat nevoiti sa primeasca si un al treilea.
Pe langa toate acestea, designul jocului a fost schimbat. Puteti descoperi singuri noul ConQUIZtador. Personal, sunt incantat de el. :-)