rss
twitter
    România, ţara tuturor posibilităţilor!

sâmbătă, 5 iunie 2010

Udreaaaa, ţara arde şi tu te lăfăi?

Alooo, trezireaaa! Afara cu 80.000 de bugetari anul acesta si cu 170.000 la anul, retezarea cu 25% a salariilor si cu 15% a pensiilor, daaaaaaaaar... investirea a 75 de milioane de euro intr-o noua campanie la fel de idioata ca si precedenta! Stimata si mult prea blonda doamna Udrea, nu vi se pare aberant? Obrazul dvs. atinge cote demne de Guiness Book!

Cum sa fie posibil sa scoti din economie atatia bani cand safu' anunta ca de la 1 iunie Romania intra in genocid social?? Dupa ce s-au cheltuit 1 milion si jumatate de euro pe o campanie anterioara de care jumatate dintre romani nici nu au auzit de ea, acum inca 75 de milioane pentru ca... asa vor fitele Elenei Udrea. 

Ma, nu ma mira ca face asta... de atat e in stare! Ma mira cum de-i mai suporta Dumnezeu pe astia! Oamenii mor de foame si ei traiesc in puf de... gasca.

Bea o bere şi măreşte-ţi sânii!

Cine ar fi crezut vreodata ca sanii s-ar putea mari si altfel decat chirurgical? Iata ca ne-au dovedit-o bulgarii care observ ca ne intrec in toate domeniile (pana acum turismul si de acum vad ca si "stiinta").

Dupa ce au lansat un nou tip de bere, bulgarii au promovat-o ca fiind "berea minune" ce ajuta doamnele si domnisoarele sa-si creasca sanii. Curios este ca si doamnele care au consumat acel tip de bere se lauda cu noile dimensiuni ale "podoabelor pectorale" (vorba unuia de pe la Europa FM parca).

Pot fi, in concluzie, 2 posibilitati:
  1. este chiar asa si acea bere mareste sanii
  2. firma producatoare a platit cateva mii de doamne pentru a sustine asta.
Cred ca varianta 2 este mai plauzibila. Voi ce credeti? Ne-a palit miracolul sau nu e numai romanu' escroc sa-si promoveze un produs mintind?

marți, 1 iunie 2010

Bucură-te, copile! Doar e ziua ta!

Aseara citeam un site de stiri si mi-am adus aminte ca astazi este ziua copilului. Da, frumoase vremuri... Parca a trecut un mileniu de cand mi se spunea "copile" si ma suparam foc pentru ca, la mintea de atunci, aspiram mereu la varsta a II-a. 

Aseara am primit felicitari de la un bun prieten pe messenger si am zis in sinea mea: "Conteaza varsta atat timp cat simti ca mai poti fi copil pentru o clipa?". Bineinteles, intrebarea e retorica. In rest, ce sa spun, ganditi ca un copil, macar astazi, lasati-va purtat de val si intrati in mintea lor pentru o zi. Nu va fi rau. Veti simti lumea din jur altfel: putin mai buna.

"Copilul e un om viu. El nu este catusi de putin un ornament in viata noastra, ci este o viata individuala, complexa si bogata.". Meditati la acest citat a lui Makarenko, iar concluziile le puteti trage si singuri.

Multumesc amicului meu fluffelu' pentru ideea de baza a acestui articol.

luni, 31 mai 2010

Facebook devine mai sigur (sau aşa sperăm)

Zilele trecute am aflat ca Facebook va deveni mai sigur dupa ce fondatorii acestuia, in urma plangerilor tot mai dese, vor sa mareasca credibilitatea serviciului printr-o securitate mai buna. Si poate nu faceau asta daca nu auzeau ca deja 2 canadieni au pornit o campanie de publicitate negativa impotriva Facebook-ului.

Sincer sa fiu, nu folosesc Facebook decat foarte rar. Desi nu se poate compara cu Twitter, il consider mai slab de cateva ori decat acesta. Twitter-ul a fost primul si cel mai bun. Apoi au sosit si Facebook, Buzz etc.

Folositi Facebook? Sunteti dependenti de el ca americanii care au recunoscut ca s-ar sinucide fara Facebook?

duminică, 30 mai 2010

Eurovision 2010: locul 3 pentru România după 5 ani!

Iata ca dupa atatea vesti proaste, soseste si una buna: Paula Seling si Ovi au reusit sa claseze Romania pe locul 3 la Eurovision! Am fost decalati de Germania si Turcia. Daca pentru Turcia am tot respectul (meritau locul 1 dupa parerea mea), despre Germania nu am aceeasi parere.

Va las si pe voi sa trageti concluziile vazand momentele celor 3 clasati in fruntea clasamentului: