rss
twitter
    România, ţara tuturor posibilităţilor!

marți, 8 iunie 2010

Serveşte cina la înălţime!

Te-ai gandit vreodata ca ai putea lua masa la 50 de metri inaltime? Iata ca primii care au venit cu ideea si cu punerea in aplicare a acestui "plan" au fost belgienii. Acestia au construit o platforma care este ridicata de o macara la 50 de metri si masa este servita de clieni la altitudine.


Cred ca romanii servesc de mult cina in aer... si asta pentru ca suntem condusi de cel mai competent guvern de dupa '89! :))

Asta-mi place mie: Alex UnderBase feat Lys - Drums

Cum să faci sport pe timp de criză

Despre sport pe timp de criza sau despre mentinerea in forma pe timp de criza. Cam despre asta am sa vorbesc astazi. Dupa cum arata un articol al Antenei 3, romanii au gasit solutia practicarii sportului pe timp de criza: alearga voios pe scarile rulante in sensul opus de mers! Sa mai spui ca pe roman nu-l duce capu'!



Partea si mai amuzanta e ca persoana este... barbat. Imi imaginez ce s-ar intampla daca toti ar proceda la fel. :)) Oricum, in zilele noastre, mergi la un mall doar ca sa privesti; in niciun caz sa si cumperi ceva. Iata ca de acum mai avem un motiv: scarile rulante!

Deja stiu ce fac maine! :))