rss
twitter
    România, ţara tuturor posibilităţilor!

joi, 17 iunie 2010

Discovery Channel a împlinit 25 de ani

Astazi am aflat ca postul de televiziune Discovery Channel a implinit de curand 25 de ani. Este deja cunoscut faptul ca Discovery Channel este cel mai vizionat post tv de documentare. El este disponibil in Romania din anul 1997 si poate fi urmarit doar de abonatii la cablu tv. 

Inovaţia este elementul care diferenţiază Discovery. Încă de la formarea companiei, Discovery a oferit conţinut revoluţionar pe fiecare platformă, fiind un pionier în domeniul audio-vizualului. De la format digital la HD şi acum 3D, de 25 de ani încoace Discovery îşi propune să educe, să distreze şi să fie diferit. Asta intenţionăm să facem şi în următorii 25 de ani,”  a comentat Katarzyna Kieli, General Manager, Discovery Networks Europa Centrală. - @ RealitateaTV

Personal, urmaresc unele documentare difuzate de ei. Sunt interesante. Nu sper decat la cat mai multi ani pentru acest post tv si sa de-a Cel de sus sa ramana asa. Multi si multe se devalorizeaza in zilele noastre...

Vreţi salarii decente? Atunci să zboare cel puţin 100.000 de bugetari!

Daca va intrebati pana acum care este motivul pentru care romanii nu au salarii cat de cat decente, iata ca-l aflati astazi: datorita salariilor a peste 100.000 de bugetari! Ministrul muncii a mentionat astazi ca romanii nu au dreptul sa ceara salarii decente atat timp cat nu accepta concedierile. Nu e nesimtire?

Garantez ca s-ar putea trai decent in Romania numai daca s-ar reteza banii proveniti din furturile ministrilor si ale secretarilor de stat. Nu este nevoie de postul a peste 100.000 de bugetari pentru ca baba Ileana sa aiba o pensie cu care sa poata trai macar cu minimul de pretentii.

Domnule ministru, nu ar fi mai bine sa va dati demisia si sa lasati locul liber altuia mai competent decat dumneavoastra (eu imi permit sa intreb asta pentru ca nu sunt bugetar. Ha! Ha!)?

miercuri, 16 iunie 2010

Da, am fost absent!

Ca sa stiti de ce nu am mai scris de atatea zile: am avut probleme cu racirea la computer si am tot cautat solutii sa le rezolv. Am reusit asta cel putin pana se vor reintoarce caldurile care au fost acum 2 zile. 

De acum pe maine sper sa ma recititi. :-)