rss
twitter
    România, ţara tuturor posibilităţilor!

duminică, 23 mai 2010

E şi România într-un top 10! Cel al spamului!

Nu de mult timp, Kaspersky a realizat un nou top 10 al statelor din care se trimit mesaje de tip spam. Bineinteles, pe primele trei pozitii se afla SUA, India, Rusia si China. Romania ocupa locul 7 in acest top, ceea ce este destul de josnic. Tinand cont de faptul ca Romania nu este un stat atat de dezvoltat in ceea ce priveste tehnologia (si nu numai), locul 7 reprezinta multe. Fata de alte state precum China sau SUA care duc tratative de scadere a spamurilor, Romania nu face altceva decat sa le incurajeze. De ce sa platesc o reclama cand o pot face gratis trimitand sute de email-uri?

In plus, exista chiar oferte pe internet de genul "vand 10000 adrese de email valide contra unei sume de 10 euro". Vi se pare normal? Oricum, va trece multa apa pe Dunare pana cand statul roman si populatia se vor mai civiliza. Am ajuns la concluzia ca Romania nu poate fi civilizata normal, ci actionand in forta. Si nici atunci.

4 comentarii:

  1. Da, trebuia sa fie si Romania intr-un top, nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat ca nu stim decat sa stricam imaginea unei tari atat de frumoase. Mare, munte, delta, campie, deal, posid, rauri, fluviu si lista poate continua. Pentru ce?

    RăspundețiȘtergere
  3. probabil se refera la spameri care opereaza din RO dar pentru clienti englezi sau de alte nationalitati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Topul este general, referindu-se la orice mesaje de tip spam. Puteti citi articolul original aici: http://www.antena3.ro/stiri/hightech/kaspersky-romania-pe-locul-7-in-topul-tarilor-din-care-se-trimit-mesaje-spam_99559.html

    RăspundețiȘtergere