rss
twitter
    România, ţara tuturor posibilităţilor!

duminică, 23 mai 2010

Am ales sau nu răul cel mai mic?

Dupa cum spunea una dintre legile lui Murphy, daca un lucru a fost inceput prost, cu siguranta asa se va si termina. Nu sunt sigur insa si de partea a doua a legii. Poate ma ajutati voi sa o inteleg.

Facand referire la actualul guvern cu care se lauda Romania, nici nu poate fi vorba de o a doua parte a maximei. A inceput prost, a continuat sa fie prost si cu siguranta va si termina la fel de prost. Cu totii cred ca ati auzit de scaderea pensiilor cu 15% si a salariilor bugetarilor cu 25%. Personal, sunt de acord in proportie de 50% cu aceste masuri. Partea nasoala e ca raman saracii bugetari si pensionari fara leafa intreaga, insa, partea buna e ca astfel este afectata doar o parte a populatiei.

Sa ne gandim putin: daca era sa crestem TVA-ul de la 19 la 25%, populatia intregii tari era afectata. La fel si pentru cresterea oricarei taxe precum cota unica. Nu spun ca totul merge roz in tara la noi, ca Boc si trupa lui de incompetenti au luat o decizie nemaipomenit de pomenita, insa, cred ca in comparatie cu cresterea TVA-ului si a cotei unice ne sta mai bine asa.

Acum s-a scazut de la bugetari, la anul din nou de la patronate si imediat dupa se va trece la scaderi ce vor afecta intreaga populatie. Chiar si reducerea indemnizatiilor intra in aceasta categorie.

Daca nu gandesc bine, sunteti liberi sa ma corectati. Personal, asa vad lucrurile. :-)

Sursa imagine: http://www.ziuadecj.ro/

Un comentariu:

  1. Da, de acord pana la un punct. Si bugetarii sunt tot romani si nu vad de ce ar trebui sa sufere ei pentru altii. Onest ar fi fost sa suferim toti.

    RăspundețiȘtergere