rss
twitter
    România, ţara tuturor posibilităţilor!

miercuri, 26 mai 2010

Cel ce-a fost Jean Constantin... Adio, maestre!

Uitandu-ma ca in fiecare seara la stirile prezentate de ProTv, am aflat in jurul orei 16.30 ca marele actor de comedie, poate cel mai mare actor de comedie din Romania, Jean Constantin, ne-a parasit. Este o pierdere imensa pentru scena teatrului romanesc.

Poate tinerii acum aud prima data de acest "monstru actor" al Romaniei, insa, un om trecut de 40 de ani, este imposibil sa nu stie care i-a fost viata, macar pe scurt. Durere mare pentru cei ce l-au iubit si i-au apreciat munca.

Din pacate, marile valori se cam inalta la ceruri. Este bine insa ca ne vor veghea de sus. Iata si cateva mesaje din partea utilizatorilor:

"Dumnezeu sa-l odihneasca in pace in ceata dreptilor! Cred ca Dumnezeu are acolo un teatru si ii cheama la El pe acesti ingeri frumosi ai teatrului romanesc. Pune-i Doamne in scena luminata a Raiului Tau!" - mario

"A plecat un inger de pe pamant care stia mereu sa zambeasca. Ne va lipsi mult scumpul nostru Ismail din Toate Panzele Sus! Dumnezeu sa-l odihneasca. Ar trebui sa fie un model si pentru ceilalti conationali ai sai ! Un om de arta, sensibil, atent, om ca toti oamenii, dar delicat, desavarsit, oricum, cu siguranta, un suflet maresi asta o spun ca cinefil, nu am avut onoarea sa-i strang mana. Te salutam maestre, ne vei lipsi draga Jeane!" - Sorinescu

"Jane ne-ai lasat sa ne chinuim pe pamintul asta. Poate ti-o fi mai bine acolo in eternitate." - anonim.



Da, l-am iubit cu totii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu